Wat gebeurt er als je jeugdsentiment van de scriptschrijver combineert met allerlei (on)hedendaagse situaties? Het publiek sprong met onze helden mee in de tijdmachine voor een avontuur met onwaarschijnlijke verhaallijnen, personages, locaties en hier en daar een verdwaalde Vlaamse uitdrukking in ‘Siske & Wuske in het Parodie Paradijs’!

Op de verjaardag van tante Sodinia komen Siske en Wuske in bezit van een kwart van een mysterieus amulet. Volgens de legende vormen de vier delen van dit amulet de routekaart naar de verblijfplaats van een krachtige goeroe. Dus trekken onze vrienden erop uit. Maar gevaar ligt op de loer…Kan de legende uitkomst bieden voor het probleem van spierbundel Jorem? Wat is schurkachtige Kromsin van plan? Zal lompe Limbak ooit vallen voor de charmes van tante? Waarmee is voddenpop Schunalleke eigenlijk gevuld? Heb je voor tijdreizen een reisverzekering nodig? Hoe zit het met de vriendschap tussen Siske & Wuske of is er toch meer tussen die twee? En wat hebben de Indisiche Waterlelies, het Eurovisie Songfestival, de IKEA en de Sound of Music er in hemelsnaam mee te maken?

 

De Yellow Brick Roadies 2008 zijn:
Adrian Grootenboer, Angelique Berens, Anne van Opstal, Ariste Alosery, Harrie de Bonth, Manon Hoppenbrouwers, Marian Mol, Mark Dekker, Marten van de Wier, Peter van Gestel en special guest Regina Charleston.