Hoe zou de ‘Wizard of Oz’ zijn afgelopen, als Dorothy helemaal niet bij tovenaar was aangekomen? Wat als zij en haar vrienden onderweg op de ‘yellow brick road’ waren aangereden door de kersverse verloofden Bradley en Janette uit een hele andere musical?

Het antwoord wordt gegeven in de musical-clash ‘Rocky over the Rainbow’ naar een idee van Eelco Claassen, Michael Diederich en Jim de Groot… De botsing verloopt allerminst zonder kleerscheuren. Dorothy, de bange leeuw, Bradley en Janette belanden in het onheilspellende kasteel van de extravagante Frrrrrenk en zijn angstaanjagende bedienden Riff en Maggs.  Het verblijf maakt bij alle personages onvermoede driften los. En zelfs met zingen en dansen weten ze zich hier niet uit te redden… Slaagt Frenk erin zijn creatie tot leven te brengen? Is er hoop voor het harteloze liefdeskoppel Riff en Maggs? Zullen Bradley en Janette als maagd in het huwelijk treden? Wat voert Paul de leeuw in zijn schild? Wat doet Dorothy precies met haar hondje Toto? En zullen de verteller en de pianist de boel nog enigszins in de hand kunnen houden?

De Yellow Brick Roadies 2006 zijn:
Ad-Just Bouwman, Danny Knuvers, Mandy Knuvers, Manon Hoppenbrouwers, Marian Mol, Mark Dekker, Marten van de Wier en Mirjam Goedvolk.